Starul brazilian Neymar face obiectul unei plângeri pentru violenţă depusă de spectatorul pe care fotbalistul l-a lovit după finala Cupei Franţei, pierdută de Paris Saint-Germain în faţa echipei Rennes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanul în vârstă de 29 de ani, care a distribuit pe reţelele de socializare imaginile cu fotbalistul, a decis să ceară ca fapta lui Neymar să fie pedepsită.

“Există o toleranţă mare faţă de autorul faptei. Victima a fost cea care a fost umilită pe reţelele de socializare. Dacă cel care a lovit ar fi fost clientul meu, el ar fi fost chemat imediat la audieri şi chiar încarcerat”, a declarat avocatul tânărului, Philippe Ohayon, potrivit AFP.

La 27 aprilie, după finala Cupei Franţei, pierdută de PSG la loviturile de departajare, la festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul l-a lovit pe fan în faţă. Suporterul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal. După acest gest, brazilianul a fost suspendat trei meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.