Fanii formaţiei Crystal Palace au vandalizat, vineri, din greşeală, autocarul echipei favorite, crezând că este cel al rivalei Middlesbrough, informează Daily Mirror.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suporterii lui Palace au "prins" autocarul în parcarea unui hotel de lângă Selhurst Park, stadionul lui Crystal. Ei au crezut că acolo este cazată formaţia oaspete şi au vopsit cu sprayuri în roşu şi albastru părţile laterale ale autobuzului, care nu avea niciun fel de însemne. Peste aceste culori au adăugat cu alb Crystal Palace FC.

La scurt timp, Dean Waters, un oficial al lui Palace, a postat următorul mesaj pe Twitter: "Daune de 40.000 de lire sterline pentru autocarul nostru crezut a fi al lui Boro. Frumos!" În hotelul respectiv, era cazată echipa Crystal Palce.

Clubul păgubit a anunţat că a făcut plângere la poliţie.

Supărarea gazdelor a mai trecut după ce echipa antrenată de Sam Allardyce a învins, sâmbătă, cu 1-0, pe Boro şi a egalat-o la puncte, 22. Cele două formaţii sunte vecine de clasament în Premier League, pe locurile 17, respectiv 16, după 26 de etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.