Fanii echipei Leicester City au fost impresionaţi de evoluţia fundaşului Alexandru Paşcanu în meciul cu Anglia de la CE de tineret şi cer conducerii tehnice să-i ofere românului şansa de a juca în Premier League, informează leicestermercury.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paşcanu a semnat un nou contract cu Leicester cu puţin timp înainte de a pleca în Italia, însă până acum nu a fost convocat niciodată la prima echipă. El a jucat cu formaţia "under 23" a clubului, în campionatul Premier League 2.

Românul are numai 20 de ani şi, în ciuda faptului că pe postul există o acerbă concurenţă la Leicester (Harry Maguire, Jonny Evans, Wes Morgan, Caglar Soyuncu, Filip Benkovici, Darnell Johnson, Josh Knight şi Sam Hughes), suporterii îl doresc în prima echipă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La meciul de la Cesena, Leicester a avut patru jucători pe teren, trei la formaţia engleză şi unul la români, iar sursa citată a estimat că Paşcanu şi-a eclipsat coechipierii, pe Demarai Gray, Harvey Barnes şi James Maddison.

"Fundaşul României este jos bine în ierarhia de pe King Power Stadium, dar probabil managerul Brendan Rodgers a luat notă de performanţa lui. Înaintea finalului nebun de joc, Paşcanu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, arătând abilitatea de a citi bine jocul. Ar trebui să beneficieze de un împrumut sezonul viitor pentru a juca în mod constant", a caraterizat publicaţia din Leicester jocul de vineri al lui Paşcanu.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.