Pilotul britanic Lewis Hamilton a reuşit sâmbătă să se impună în calificările pentru Marele Premiu al Ungariei, la Hungaroring, şi va porni în cursa de duminică din pole-position. Hamilton l-a învins pe Max Verstappen la trei miimi de secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus la trei miimi de secundă în faţa pilotului olandez Max Verstappen (Red Bull) şi va pleca duminică din pole-position la Hungaroring, în Marele Premiu al Ungariei.

Va fi cel de-al 104-lea pole-position din carieră pentru pilotul britanic, septuplu campion al lumii în F1.

Pe locul al treilea în calificările de sâmbătă a venit britanicul Lando Norris (McLaren), iar pe locul al patrulea s-a clasat australianul Oscar Piastri (McLaren). Charles Leclerc (Ferrari) a terminat pe locul 6, în timp ce Fernando Alonso (Aston Martin) a venit al optulea, urmat, pe locul 9, de Sergio Perez (Red Bull).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.