Echipa naţională U21 a Angliei a învins, miercuri, la Batumi, selecţionata U21 a Israelului, scor 3-0, în prima semifinală a Campionatului European U21. Anglia este prima finalistă a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anglia a dominat întâlnirea de la Batumi şi a avut penalti în minutul 17, după ce Jaber a comis un fault în careu asupra lui Gordon, însă Morgan Gibbs-White a trimis balonul în afara cadrului porţii.

Englezii au intrat totuşi în avantaj la pauză, acelaşi Gibbs-White reuşind să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Anglia a majorat diferenţa de pe tabela de marcaj în minutul 63, prin Cole Palmer. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, de către un jucător nou intrat pe teren, Cameron Archer. Învingătoare cu scorul de 3-0, Anglia este prima echipă calificată în finala Euro U21. Englezii nu s-au mai calificat în finala acestei competiţii din anul 2009, când au pierdut în faţa Germaniei.

ISRAEL U21: Tzarfati - Lemkin, Cohen, Gandelman (Ferede 89) - Jaber, Azoulay (Bilevi 75), Gloukh, Hagag (Khalaili 56), Revivo – Turgeman (Abu Rumi 89), Layous (Gorno 56). Selecţioner: Guy Luzon

ANGLIA U21: Trafford - Garner, Thomas, Colwill, Harwood Bellis - Gibbs White (Madueke 78), C. Jones (Doyle 88), Palmer, Angel Gomes (Skipp 78) – Gordon (Archer 74), Smith Rowe (Elliott 74). Selecţioner: Lee Carsley

Cartonaşe galbene: Turgeman 20, Lemkin 85 / Colwill  81

Arbitri: Morten Krogh – Steffen Bramsen, D. Wollenberg Rasmussen (toţi din Danemarca) – Willy Delajod (Franţa)

Arbitri VAR: Maurizio Mariani – Paolo Valeri (ambii din Italia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.