Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-2, că că această victorie este una foarte frumoasă şi că jucătorii săi merită felicitări pentru dăruire şi efort. El i-a dedicat rezultatul lui Istvan Fulop, jucător care va fi indisponibil câteva luni din cauza unei accidentări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o victorie foarte frumoasă şi i-o dedic lui Istvan Fulop. El va lipsi o perioadă destul de lungă. Suntem alături de el şi sper să revină şi mai puternic decât a fost. O victorie foarte frumoasă împotriva uneia dintre cele mai bine echipe. Dar şi noi formăm un grup puternic, foarte unit, şi băieţii merită felicitări, a fost un efort fantastic. Băieţii au depăşit aşteptările în privinţa efortului şi dăruirii. Dacă vom continua pe această linie vom câştiga multe jocuri, pentru că suntem o echipă destul de grea”, a spus Neagoe la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Au marcat Luchin ’12 şi Băluţă ‘81 pentru gazde, respectiv Jovanovic ‘7, Mensah ’66 şi Tandia ’86 pentru oaspeţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Istvan Fulop a suferit o ruptură de ligament încrucişat la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa trecută, şi va fi indisponibil cel puţin cinci luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.