Mijlocaşul brazilian al FC Viitorul, Eric de Oliveira, a declarat, după înfrângerea suferită pe teren propriu, cu Dinamo, că formaţia antrenatăd e Gheorghe Hagi a fost prea sigură de victorie în această întâlnire şi că lui şi coechipierilor săi le-a lipsit mai multă dăruire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, nu am ştiut să obţinem cel puţin un egal, era foarte bun la noi acasă. Am jucat foarte bine până am luat golul. Acum, fruntea sus şi să ne gândim la următorul meci. Dinamo s-a luptat astăzi, a jucat un fotbal curat şi cred că spectatorilor le-a plăcut ceea ce au văzut. Nouă ne-a lipsit mai multă dăruire, dar sunt sigur că la următorul meci vom face ceea ce cere antrenorul nostru. Am fost prea siguri pe noi şi cred că asta a fost greşeala noastră. Avem câteva zile de antrenament şi vom corecta greşelile pe care le-am făcut astăzi. Acum trebuie să ne gândim la Apoel, unde vom avea un meci dificil", a declarat Eric, care a debutat la FC Viitorul.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costache, în minutul 82, care a plecat din jumătatea proprie la lansarea lui Bumba şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut plasat la colţul scurt de la 8 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.