Fundaşul Gabriel Enache a declarat, miercuri seară, că jucătorii de la FCSB nu se aşteptau la un scor atât de drastic cu Sporting Lisabona, scor 5-1, în returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este drastic scorul, nu ne aşteptam să luăm cinci goluri, speram să mai dăm un gol. Noi ne dăm viaţa pentru echipă şi jucăm fotbl. Sperăm ca fanii să vină şi la meciurile din campionat şi Europa League. Trebuie să trecem peste, să uităm meciul, nu mai putem da înapoi nimic", a declarat Enache.

Formaţia FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Au marcat Junior Morais '20 pentru FCSB şi Doumbia '13, Acuna '60, Martins '64, Bas Dost '75 şi Battaglia '88 pentru Sporting.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.