Emma Răducanu, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-4, de Anhelina Kalinina (Ucraina), locul 37 WTA, în optimile de finală ale Madrid Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea britanică a cerut time out medical după primul set, din cauza unei probleme la spate, dar a putut continua jocul. Ea a câştigat clar setul al doilea, dar a fost depăşită în decisiv. Partida a durat două ore şi 19 minute.

În sferturi, Kalinina va evolua cu Jill Teichmann (Elveţia), locul 35 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-1, de Elena Rîbakina (Kazahstan), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, în 77 de minute.

Programul de joi al sferturilor este următorul (în ordinea de pe tablou):

Jill Teichmann (Elveţia), locul 35 WTA - Anhelina Kalinina (Ucraina), locul 37 WTA (după ora 16.00);

Sara Sorribes Tormo (Spania), locul 47 WTA - Jessica Pegula, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 12 (nu înainte de ora 21.00);

Ekaterina Alexandrova (Rusia), locul 45 WTA - Amanda Anisimova (SUA), locul 33 WTA (nu înainte de 14.30);

Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8 - Simona Halep, locul 21 WTA (ora 13.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.