Jucătoarea tunisiană Ons Jabeur s-a calificat, miercuri, în primul său sfert de finală din acest an, după o victorie cu 6-4, 6-1 în faţa britanicei Emma Răducanu, la turneul Mubadala Abu Dhabi Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima lor confruntare în circuitul WTA, Jabeur, cap de serie nr. 2, a avut nevoie de o oră şi 18 minute pentru a trece fără probleme de Răducanu, campioana de la US Open 2021, într-o confruntare marcantă din turul doi.

Jabeur, de trei ori finalistă de grand slam, o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia (Brazilia), cap de serie nr. 6, în sferturile de finală. Haddad Maia a intrat în elită după ce a câştigat cel mai lung meci al anului, o epopee de 3 ore şi 42 de minute împotriva Magdei Linette, scor 7-6 (6), 6-7 (1), 6-1.

Emma Răducanu, care a ratat competiţiile din ultimele opt luni din 2023 în urma unor accidentări şi intervenţii chirurgicale, a jucat la trei evenimente până acum după revenire. Fostul număr 10 mondial a câştigat un meci şi a pierdut un meci la fiecare dintre aceste turnee.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.