Portarul echipei Aston Villa, Emiliano Martinez, ar putea participa la Jocurile Olimpice cu echipa Argentinei, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul şi fostul internaţional argentinian Javier Mascherano şi-ar dori să aibă mai mulţi campioni mondiali în tânăra sa echipă. Fiecare echipă de la JO are dreptul de a include trei jucători cu vârsta de peste 23 de ani. 

Staful argentinian ar dori să-l convoace pe fundaşul Nicolás Otamendi, care joacă în prezent la Benfica şi care ar urma să obţină acordul clubului portughez.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

De asemenea, Mascherano ar dori să-l convoace pe portarul argentinian Emiliano Martinez, care nu şi-a ascuns dorinţa de a juca la Jocurile Olimpice de la Paris pentru Argentina. 

"Dacă există un lucru care îmi lipseşte la echipa naţională, acela este câştigarea Jocurilor Olimpice", a declarat fotbalistul în luna februarie, pentru postul de presă DSports. 

Staful argentinian negociază în continuare cu Aston Villa pentru a-l elibera pe Dibu Martinez, potrivit TyC Sport. De asemenea, naţionala argentiniană îi are în vedere pe Julián Alvarez, atacantul echipei Manchester City, şi pe Lautaro Martinez, care a câştigat recent titlul de campion al Italiei cu Inter Milano.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.