Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Emil Săndoi, a declarat duminică seară, după finala Cupei Ligii Adeplast, că are dubii în privinţa penaltiului acordat Stelei şi că şi formaţia sa ar fi putut beneficia de o lovitură de la 11 metri, în prima repriză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am felicitat pe băieţi pentru joc, şi-au dat şi ultima picătură de energie în acest meci. Îmi pare rău că s-a terminat aşa. Ar fi trebuit păstrat suspansul până la loviturile de la 11 metri. Am dubii la penaltiul care a fost acordat Stelei. Aşa şi noi, în prima repriză, am avut circumstanţe de penalti. Au fost doua faze asemănătoare, judecate în două moduri diferite. Am arătat şi plusuri în jocul de astăzi", a spus Săndoi la Dolce Sport.

Formaţia Steaua a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, duminică, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, în finala disputată pe Arena Naţională.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golurile steliştilor au fost marcate de Momcilovici '61 şi Hamroun '111 din penalti, în timp ce pentru Concordia a înscris Pena, în minutul 88.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.