Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a declarat că s-a făcut dreptate prin anularea sancţiunilor decise în cazul său de Comisia de Disciplină a FRF, el precizând că atunci când a discutat cu jucătorii în afara stadionului la pauza meciului cu Astra Giurgiu a profitat de anumite neclarităţi din regulament şi ştia că nu riscă nimic, informează site-ul oficial al clubului gorjean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul a făcut recurs şi avocaţii au făcut o apărare foarte bună. Eu zic s-a făcut dreptate, pentru că nu era ok să fiu suspendat. Eu am tăria de caracter să recunosc când greşesc, dar acum nu am fost vinovat. Dacă regulamentul era clar, atunci decizia de suspendare era corectă. Eu am profitat de anumite neclarităţi din regulament, pentru că aveam această informaţie. Ştiam că nu risc nimic, atât timp cât nu vorbesc cu jucătorii în interiorul terenului sau la vestiare. Care este diferenţa dintre mine, care am vorbit cu jucătorii în parcare, şi un antrenor care stă în spatele băncii, pe primul rând, şi dă indicaţii?. Eu am primit o suspendare de o etapă şi de aceea am putut să fac recurs. Dacă primeşti două etape de suspendare, nu ai acest drept. Aşa mi-au spus cei de la Comisie”, a spus Iordănescu.

Comisia de Recurs a FRF a anulat, joi, hotărârile din urmă cu două zile ale Comisiei de Disciplină, conform cărora tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost penalizat cu 40.000 de lei şi suspendat un joc.

Hotărârea Comisiei de Recurs poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare.

Marţi, Comisia de Apel a FRF a decis ca Edward Iordănescu să fie suspendat un joc şi penalizat cu 40.000 de lei ca urmare a unui incident de la meciul cu Astra Giurgiu.

La 5 aprilie, Iordănescu, aflat în stare de suspendare, a discutat cu jucătorii săi în afara stadionului, în pauza meciului de la Giurgiu, scor 0-0, disputat în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

Ca urmare a deciziei de joi a Comisiei de Recurs, Edward Iordănescu va putea sta pe bancă la meciul de duminică împotriva Stelei, din etapa a noua a play-off-ului Ligii I. În schimb, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, suspendat la 22 aprilie pentru două jocuri, mai are de ispăşit o etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.