Tehnicianul Edward Iordănescu a anunţat, vineri, că după despărţirea de CFR Cluj de serviciile sale au fost interesate grupări din ţară şi din străinătate, însă răspunsul său a fost că până în iarnă nu acceptă nicio propunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toate discuţiile profesionale pe care le-am avut din momentul în care m-am despărţit de CFR s-au finalizat cu un răspuns simplu şi concret din partea mea, şi anume că până în iarnă nu accept nicio propunere. Au fost mai multe tatonări atât din România cât şi din străinătate, însă poziţia mea a fost similară. Mă onorează orice interes, le-am mulţumit politicos celor care s-au interesat de mine, dar am fost destul de clar. În iarna voi analiza şi lua în calcul orice propunere, cu atât mai mult de la cluburi cu tradiţie şi suporteri în spate pentru că înţeleg foarte bine rolul extrem de important al suporterilor. Mă interesează un proiect în adevăratul sens al cuvântului, cu obiective clare, consecvenţă şi pe termen mediu cel puţin. Până în iarnă, nu mai este cazul să mă “plasaţi” pe fel şi fel de liste pentru că este inutil”, a scris Iordănescu pe Facebook.

Edward Iordănescu a antrenat ultima dată echipa CFR Cluj, până la 26 iulie, contractul fiindu-i reziliat după doar trei meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.