Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat, sâmbătă seară, că formaţia sa a avut un parcurs excepţional în sezonul regulat, apreciind că Dinamo este o valoroasă, dar a avut un sezon ezitant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări pentru ecihpa mea, am demostrat nişte lucruri importate astăzi. Matematic ne-am asigurat prezenţa în play-off după FC Viitorul -  FC Botoşani. Anticipam o săptămână foarte grea psihologic, a fost un joc cu o încărcătură foarte mare. Pentru mine nu există titulari şi rezerve, eu am schimbat de la meci la meci. A fost mai deranjant că am văzut şi oameni de fotbal care s-au sesizat. Oficialii cluburilor trebuie să fie mai temperaţi. Lui Dică pot să-i fac o recomandare, să se uite mai mult în curtea lui şi să lase ce înseamnă vestiarul Astrei. Mă bucur că am avut un parcurs excepţional, îmi doresc să continuăm pe această linie şi mă bucur pentru Gică Hagi. Felicit jucătorii şi mă bucur foarte tare că s-a demonstrat că tot ce am făcut aici a fost în conformitate cu performanţa şi cu pogresul", a declarat Iordănescu la Digisport.

Pentru Iordănescu, Dinamo e o echipă foarte valoroasă, dar care a avut un parcurs de primă parte de campionat ezitant. "Îmi pare rău de Vasile Miriuţă, pune foarte mult suflet în tot ce face. Să nu uităm în ce condiţii a luat echipa, punctele pe care le-a strâns şi faptul că a schimbat faţa echipei. Din punct de vedere al strategiei ne-am adaptat mai bine la teren. Acest grup foarte tânăr va acumula experienţă. Eram foarte conştienţi că dacă Dinamo intra în play-off avea o şansă înaintea noastră pentru un loc mai bun, s-ar fi creat o emulaţie extraordinară. Am reuşit să ne autodepăşim şi sper să continuăm pe linia pe care am plecat. Trebuie să jucăm fără presiune şi cu personalitate".

Formaţia Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile Astrei au fost marcate de Florentin Matei '25 şi Silviu Balaure '57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.