Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat, luni seară, că fotbalul a fost nedrept pentru echipa sa la meciul cu FC Viitorul, subliniind că portarul constănţenilor, Cătălin Căbuz, a făcut un meci excepţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că fotbalul este uneori nedrept şi în seara asta a fost nedrept pentru noi. Portarul lor a prins o seară excepţională. Am avut impresia că nu l-am fi putut învinge din orice poziţie s-ar fi tras. Mingea nu a vrut să intre în poartă pentru noi. Pentru că nu am reuşit să marcăm, ne-am pierdut capul şi am lăsat spaţii. Dacă dăm la o parte rezultatul, Gazul a făcut un meci foarte bun. Sunt supărat pentru că trebuie să fac prea multe improvizaţii, avem posturi deficitare. Asta e supîrarea mea cea mai mare, pentru play-off trebuie să avem soluţii şi poziţiile acoperite", a declarat Iordănescu.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I şi a urcat pe locul doi în clasament.

Pentru FC Viitorul au marcat Iancu (16, 74), Ţîru (64) şi Rivaldinho (90-penalti), iar pentru Gaz Metan a înscris Fernandes '82.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.