Formaţia Al Wahda, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-2, de echipa Al Ain, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Emiratelor Arabe Unite, în care a egalat după ce a fost condusă cu 2-0, dar apoi a mai primit patru goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Berg ’32, ’72, Caio ’41, Abdulrahman ’75, El Shahat ’80 şi Al Jaberi ’87.

Pentru Al Wahda a înscris Dzsuszsak, în minutele 68 şi 71.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În minutul 83, de la echipa lui Reghecampf a fost eliminat Ahmed Al Akberi. Nouă minute mai târziu, a primit cartonaşul roşu încă un jucător de la Al Wahda, Al Sharjee.

Al Ain este lider în clasament, cu 41 de puncte, iar Al Wahda ocupă locul doi, cu 37 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.