Echipa feminină CSM Bucureşti a învins, sâmbătă, la Cisnadie, cu scorul de 30-21, echipa locală CS Măgura şi a devenit campioana Romaniei, cu patru etape rămase de disputat înaintea sfârşitului de sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarele din Capitală au un avantaj de 14 puncte în fata locului 2, ocupat de Dacia Brăila, şi nu mai pot pierde cel de-al treilea titlu consecutiv.

Clubul bucureştean anunţă că la meciul cu CSM Bistriţa, ultimul de pe teren propriu, programat miercuri, de la ora 18.45, în Sala Polivalentă, Federaţia Română de Handbal va înmâna Trofeul Ligii Naţionale, împreună cu medaliile şi tricourile de campioane ale României.

Pentru deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin urmează dubla manşă cu FTC Budapesta, din sferturile de finală ale actualei ediţii a celei mai importante compeţii europene.

Partidele vor avea loc la 7 aprilie, la Bucureşti, şi în 15 aprilie, în Ungaria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.