Echipa de handbal feminin Cetate Deva nu va face deplasarea la Cluj, pentru meciul de sâmbătă cu Universitatea, anunţându-şi retragerea din Liga Naţională, care va continua astfel cu 12 formaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cetate Deva urma să joace sâmbătă, în etapa a XIII-a a Ligii Naţionale, cu Universitatea Cluj, dar a anunţat că nu va face deplasarea şi că se retrage din Liga Naţională.

”Datorită retragerii oficiale a echipei Cetate Deva, meciul programat mâine se va anula. Astfel, următorul meci al formaţiei noastre este miercuri, 18 ianuarie, ora 16.00, în compania formaţiei HCM Râmnicul Vâlcea. Cei care si-au procurat bilete online pentru meciul cu Cetate Deva le vor putea folosi pentru meciul de miercuri”, a anunţat, vineri, clubul clujean, care a fost înştiinţat oficial de către formaţia adversă despre retragerea din campionat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anterior, Cetate Deva nu a susţinut nici meciul de pe teren propriu, din etapa a XII-a, cu SCM Craiova, pe care l-a pierdut la ”masa verde” cu 0-10.

În aceste condiţii, Liga Naţională feminină va continua cu 12 echipe. La startul sezonului s-au aflat 14 formaţii, dar după câteva etape s-a retras CSM Ploieşti, invocând absenţa susţinerii financiare.

Toate rezultatele înregistrate în partidele cu Cetate Deva în primele 11 etape ale Ligii Naţionale vor fi anulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.