Simona Halep, locul 26 WTA, Elena Gabriela Ruse, locul 57 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 72 WTA, şi Monica Niculescu, locul 46 WTA la dublu, fac parte din echipa României pentru întâlnirea cu Polonia din Calificările Billie Jean King Cup 2022, a anunţat, vineri, FR Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din echipă lipseşte Jaquelin Cristian, locul 65 WTA, accidentată. De asemenea, nici Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, nu se află printre sportivele convocate.

Cîrstea s-a retras din echipa de FedCup de mai mult timp, dar noul căpitan nejucător Horia Tecău spera să o convingă să revină.

Meciul Polonia - România va avea loc în 15 şi 16 aprilie 2022, în deplasare, la Radomskie Centrum Sportu, din Radom, iar echipa câştigătoare va merge la Turneul Final 2022, printre cele mai bune 12 echipe din lume.

Echipa învinsă va juca un baraj de rămânere în Grupa Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.