EAD.ro, compania care deţine drepturile comerciale şi de televiziune şi pentru Liga 1 Casa Pariurilor, a semnat cu Federaţia Română de Fotbal pentru drepturile TV ale competiţiilor Liga 2 şi Cupa României, pentru următorii 3 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un sezon de  Liga 2 Casa Pariurilor care a readus în prima ligă echipe de tradiţie, cel programat să înceapă pe 31 iulie va aprinde cel puţin la fel de multe pasiuni. Vor lua startul 20 de cluburi, printre care nume importante venite din Liga 1, echipe de tradiţie care au ratat promovarea, precum Farul Constanţa, Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti sau Universitatea Cluj, dar şi nou promovata CSA Steaua.

Şi drepturile pentru următoarele 3 sezoane ale Cupei României sunt deţinute de EAD.ro. Ultima ediţie a competiţiei a fost câştigată de Universitatea Craiova în faţa Astrei Giurgiu, în primul meci de fotbal cu spectatori după perioada de restricţii impusă de pandemia de COVID-19. De altfel, primul meci din noul contract este cel pentru Supercupa României 2021, Universitatea Craiova – CFR Cluj,  ce se va desfăşura pe 10 iulie.

EAD.ro este o companie care mai deţine drepturile comerciale şi pentru televiziune ale competiţiei Liga 1 Casa Pariurilor sau drepturile TV pentru România ale campionatului Spaniei, LaLiga. EAD operează şi pe piaţa publicităţii, fiind regia care vinde publicitatea pentru mai multe siteuri şi posturi de televiziune. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.