Noul antrenor al FC Dinamo, Dusan Uhrin, spune că are mult de muncă la echipă, după ce a văzut evoluţia jucătorilor săi în derbiul cu Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut numeroase greşeli individuale şi e greu să practici un fotbal bun cu asemenea greşeli. În repriza a doua am început bine, cred că am făcut un joc bun în această repriză, dar problema a fost că nu am reuşit să marcăm. E primul meci şi trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. (n.r. - despre vinovaţii la primul gol) Nu vreau să spun cine este vinovat, mai întâi că nu am văzut bine situaţia, trebuie să o revăd şi în plus o să le spun jucătorilor personal, nu presei. (n.r. - dacă a vorbit cu Figueiredo, vinovat la golul al treilea) Nu, o să vorbesc cu jucătorii mâine. (n.r. - despre şansele de salvare de la retrogradare) Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj, pentru că acesta este obiectivul. Trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Data trecută, când am salvat echipa, a fost o situaţie mai grea ca acum, dar şi acum este grea. Avem mulţi jucători accidentaţi şi sper să revină. Eu sunt realist şi spun că trebuie să vorbim de baraj, deşi opt meciuri înseamnă multe puncte. (n.r. - despre faptul că Dinamo a folosit foarte mulţi jucători) Eu nu pot folosi atât de mulţi jucători, dacă vrem să construim o echipă, nu putem schimba mulţi jucători. Nu e o întrebare pentru mine. Nu am mult timp la dispoziţie, nu pot vorbi despre viitor după un singur meci. Fiecare meci este decisiv, împotriva celor de la Sepsi e decisiv, după aceea urmează 14 zile de pauză în care să îmbunătăţim ceva, nu avem mult timp. Dacă jucătorii nu sunt pregătiţi, nu putem progresa", a declarat Uhrin, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.