Clubul american Inter Miami a anunţat duminică seară că Sergio Busquets a semnat un contract până la finalul sezonului 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sergio Busquets (35 de ani), fost jucător al echipei FC Barcelona, se va alătura lui Messi şi noilor săi coechipieri în zilele următoare. Spaniolul va purta numărul 5.

„Sunt încântat să-i urez bun venit lui Sergio Busquets la Inter Miami. Din prima zi, am decis să aducem în club cei mai buni jucători din lume. CV-ul lui Sergio Busquets vorbeşte de la sine”, a declarat Jorge Mas, proprietarul clubului din Florida.

„Este unul dintre cei mai inteligenţi jucători din istoria acestui sport; el citeşte jocul la un nivel fără precedent şi influenţează fiecare faţetă a jocului”, a adăugat directorul sportiv Chris Henderson.

„Am fost impresionat de club când am venit cu Barcelona, anul trecut, iar acum sunt fericit şi sunt gata să reprezint eu însumi clubul. Aştept cu nerăbdare să contribui la succesul acestei echipe ambiţioase”, a spus Sergio Busquets.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.