În urma rezultatelor de joi seară, din preliminariile CE2020, s-a confirmat o nouă posibilitate de calificare pentru naţionala României prin intermediul play-off-ului Ligii Naţiunilor, în cazul în care nu reuşeşte direct din grupa F.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Meciul care ne interesa cel mai mult, Cehia – Kosovo, s-a încheiat favorabil pentru noi cu victoria gazdelor, 2-1, dar nu fără emoţii. Kosovo a condus până spre final. Cehia merge la EURO şi aproape că îi asigură României locul în play-off, în cazul în care nu se califică direct. Mai este nevoie doar ca Slovenia, la 5 puncte de locul 2, să nu obţină calificarea, pentru a fi 100% siguri de această alternativă în drumul spre EURO", informează frf.ro.

Meciul România – Suedia, din preliminariile Euro-2020, se va disputa vineri pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45.

În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul tricolorilor a fost reuşit atunci de Claudiu Keşeru.

Înaintea duelului direct, Suedia e pe poziţia secundă în grupă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce tricolorii sunt pe 3, cu 14 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.