Carlo Ancelotti, în vârstă de 62 de ani, se gândeşte să se retragă după actuala perioadă de antrenor la Real Madrid. Într-un interviu pentru Prime Video, italianul a spus că este totuşi gata să-şi prelungească şederea la clubul din Madrid cu câţiva ani, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După Real da, probabil că mă voi opri. Dar, dacă Real mă ţine aici zece ani, voi antrena zece ani”, a spus tehnicianul în acest interviu

"Mi-ar plăcea să petrec timp cu nepoţii mei, să plec în vacanţă cu soţia mea... Sunt atâtea lucruri pe care le-am neglijat şi pe care mi-aş dori să le fac. Să merg în multe locuri în care nu am fost niciodată", a afirmat el.

"Carletto”, sub contract la Real până în 2024, a fost încoronat campion al Spaniei în acest weekend, la unsprezece luni după revenirea la comanda madrilenilor. A devenit primul antrenor din istorie care a câştigat cele cinci mari campionate europene.

Ancelotti, secundul selecţionerului italian Arrigo Sacchi în timpul CM din 1994, nu a exclus totuşi să-şi încheie cariera preluând frâiele unei echipe naţionale. "Da, ar putea exista o echipă naţională, dar este prematur deocamdată”, a argumentat el, fără a exclude a fi antrenorul la Cupa Mondială din 2026 al unei echipe din America de Nord (Canada, Statele Unite, Mexic). Iar ipoteza de a conduce selecţia Canadei calificată recent la Cupa Mondială 2022, în contextul în care soţia sa este canadiană, nu pare să-l nemulţumească: "De ce nu? Mi-ar plăcea, asta e sigur. Canada s-a descurcat foarte bine".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.