Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, a declarat, luni, la Galaţi, că îi susţine, pe de o parte, pe angajaţii ministerului deoarece 51% au salariul minim pe economie, adăugând însă că este nevoie şi de o eficientizare a departamentelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Marius Alexandu Dunca a afirmat, într-o conferinţă de presă, susţinută la Pationarul Dunărea din Galaţi, că îi susţine, pe de o parte, pe angajaţii ministerului pentru că au salarii mici şi trebuie motivaţi.

"Susţin, pe de o parte, şi angajaţii MTS-ului pentru că 51% au salariul minim pe economie şi unii au experienţă de 14 - 15 ani. Cu siguranţă trebuie să-i motivăm. Legat de programul de lucru, ştiţi cum e, facem proceduri. O zic public - funcţionarii publici şi neamurile le moştenim. Trebuie să mergem mai departe, trebuie să-i determinăm, să-i motivăm, să-i încurajăm şi să stabilim clar proceduri. Şi avem nevoie să conştientizeze în primul rând că ministerul nu este al lor, este al poporului român şi trebuie să facă toate demnersurile să-şi îmbunătăţească activitatea”, a afirmat Dunca, într-o conferinţă de presă, la Galaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministrul a adăugat, pe de altă parte, că există întârzieri în privinţa unor documente pe care le solicită.

"Dacă cer un document, nu ştiu unde este documentul, solicit o hârtie - îmi vine hârtia după două săptămâni; cu siguranţă o eficientizare a departamentelor. Din acest motiv am şi transmis o altă organigramă, sperăm într-o îmbunătăţire a activitatii pentru că îmi vin foarte multe solicitări şi cereri şi trebuie răspuns în termen de 30 de zile, nu după 90 de zile sau după şase luni”, a mai afirmat ministrul.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca, este prezent, luni seara, la Pationarul Dunărea din Galaţi, unde naţionala de hochei a României întâlneşte echipa Belgiei în cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe Gheaţă, Seniori, Divizia II, Grupa A.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.