Echipa de handbal masculin Dunărea Călăraşi nu se va prezenta la meciurile din următoarele două etape ale Ligii Naţionale, în 27 noiembrie şi 4 decembrie, după ce are testări pozitive în lot, iar DSP nu şi-a dat acordul pentru deplasare. Echipa a intrat în carantină două săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem în imposibilitatea de a juca partidele din următoarele două etape, cu CSM Făgăraş, în 27 noiembrie, şi cu Dinamo Bucureşti, în 4 decembrie, deoarece nu îndeplinim condiţiile regulamentare, patru sportivi ai echipei noastre fiind testaţi pozitiv în urma verificării obligatorii de dinaintea etapei a 11-a. Toată echipa noastră intră în izolare şi nimeni dintre ceilalţi componenţi ai lotului nu prezintă simptome specifice SARS COV 2. Clubul a făcut toate eforturile şi demersurile pe lângă DSP Călăraşi, dar legea trebuie respectată, pentru a întruni condiţiile minime de a putea participa la etapa a 13-a, când urmează să întâlnim pe CSU Suceava, probabil în data de 13 Decembrie.Starea de sănătate a tuturor este cea mai importantă în contextul situaţiei epidemiologice actuale! Vă mulţumim tuturor celor care ne transmiteţi mesaje de încurajare şi susţinere în această perioadă dificilă şi vă asigurăm că vom reveni mai puternici!”, a transmis Dunărea Călăraşi joi seară.

Dunărea Călăraşi va pierde ambele meciuri cu 0-10.

Liga Naţională de handbal masculin continuă, vineri, cu partidele programate în etapa a XI-a, în două săli - Apollo şi Rapid. Înaintea acestei etape, clasamentul este condus de Dinamo Bucureşti, lider neînvins, cu 30 de puncte.

Meciurile sunt programate vineri astfel:

Sala Rapid: HC Buzău - CSM Bacău (ora 10.15), Poli Timişoara - CSM Focşani (13.00), CSM Vaslui - Magnum Botoşani (15.40), Dinamo Bucureşti - HCDS Constanţa (18.25);

Sala Apollo: Potaissa Turda - CSM Reşiţa (11.00), CSU Suceava - CSM Bucureşti (13.45), Steaua Bucureşti - Minaur Baia Mare (16.30).

După 10 etape derulate sub formă de turnee până în prezent, în urma cărora mai multe echipe au acuzat organizarea FRH în acest sistem, din cauza căruia au apărut numeroase cazuri de Covid-19 în loturi, clasamentul Ligii Naţionale este condus de Dinamo Bucureşti, neînvinsă, cu 30 de puncte, urmată de HCDS Constanţa (27 puncte) şi de Potaissa Turda (24 puncte).

Şi etapele 12-15 figurează în calendarul FR Handbal cu programări săptămânale, ultima a anului urmând să aibă loc chiar în 31 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.