Preşedintele executiv al clubului Dunărea Călăraşi, Florin Brişan, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa antrenată de Dan Alexa va disputa în nocturnă partidele cu FCSB, din Cupa României, şi cu FC Viitorul, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă anunţ oficial că două partide vor fi în nocturnă. Este vorba de Dunărea – FCSB, din optimile Cupei României, şi de Dunărea – FC Viitorul, din prima etapă a returului. Facem tot ceea ţine de club pentru ca până la ora meciului să fie totul în regulă atât din punct de vedere al instalaţiei de nocturnă cât şi din punct de vedere al accesului în stadion şi sper să nu mai avem problemele pe care le-am avut altă dată, pentru că ne aşteptăm la un aflux mare de spectatori” a spus Brişan.

Dunărea Călăraşi va întâlni FCSB, la 1 noiembrie, de la ora 21.45, în optimile de finală ale Cupei României. Apoi, la 4 noiembrie, de la ora 18.00, echipa lui Alexa va juca împotriva FC Viitorul, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Înaintea acestor confruntări, Dunărea Călăraşi va juca, duminică, tot acasă, de la ora 14.00, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa XIII a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.