Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia rusă Kuban Krasnodar, scor 36-32 (17-13), în ultimul meci din grupa D a EHF European League la handbal feminin. Astfel, Dunărea Brăila va fi adversara din sferturi a echipei Minaur Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele complete ale echipei Dunărea în grupa D sunt: 29-27şi 31-25 cu Fleury, 25-25 şi 36-32 cu Kuban Krasnodar, 25-27 şi 24-31 cu Siofok.

Astfel, Dunărea încheie pe locul 2, cu 7 puncte şi se califică în sferturile de finală.

Sâmbătă se mai joacă meciul dintre Siofok (9 puncte) şi Fleury (0), însă rezultatul nu mai afectează programul din sferturile de finală, în care se joacă încrucişat cu primele două clasate din grupa C.

Acolo, Minaur este lider (10 puncte), urmată de Astrakhanochka (8), iar în sferturi se vor duela Minaur - Dunărea şi Siofok - Astrakhanochka.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.