Helmuth Duckadam a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Europa, că nu îi plac deloc adversarii FCSB, el precizând că ar fi preferat ca echipa bucureşteană să întâlnească echipe mai cunoscute. Duckadam consideră grupa în care va evolua FCSB "ciudată şi periculoasă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu-mi plac deloc adversarii, e o părere personală, nu e părerea oficială clubului. Mie mi-ar fi plăcut o grupă cu Zenit sau Arsenal din prima grupă valorică, cu FC Koln, AEK Atena din grupa a patra... Ca să atragem publicul la stadion, să fie echipe interesante. E o grupă ciudată şi o grupă foarte periculoasă, pentru că eu cel puţin în afară de Plzen celelalte două echipe nu le prea cunosc, dar ştiu că au eliminat echipe cu nume şi vor fi foarte periculoase", a spus Duckadam la Digi Sport.

El a menţionat că dintre adversarele din grupă cea mai periculoasă este Viktoria Plzen. "Poate cea mai periculoasă echipă din această tragere la sorţi este Viktoria Plzen, care încearc să-şi ia revanşa. Va fi mai greu decât a fost până acum. Celelalte două echipe sunt mai puţin cunoscute, dar valoroase, dacă au reuşit să elimine echipe destul de puternice. Mie mi-ar fi plăcut adversari mai puternici, care umpleau Arena Naţională. Sigur, în situaţia în care ai şanse la primăvara europeană poţi să faci acest lucru, pentru că dacă ne-aducem aminte am jucat cu Larnaca, am jucat cu Haifa, echipe necunoscute, dar când am fost acolo pentru primăvara europeană stadionul a fost arhiplin. Dar mi-ar fi plăcut să jucăm cu adversari mai cunoscuţi", a adăugat Duckadam.

Helmuth Duckadam a precizat că pentru Nicolae Dică va fi greu din punct de vedere al lotului. "Va fi destul de greu pentru Dică să facă două echipe, una pentru campionat, în care să nu mai pierdem puncte, şi una pentru Liga Europa. Nu ştiu dacă avem şanse mai mari sau mai mici, pentru că obiectivul nostru nu este neapărat, din punctul meu de vedere, primăvara europeană, obiectivul nostru era grupele LC", a mai spus Duckadam.

Formaţia FCSB va evolua în grupa G alături de echipele Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano conform tragerii la sorţi de la Monaco.

Meciurile se dispută în perioada 14 septembrie - 7 decembrie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.