Pilotul britanic Lewis Hamilton de le Mercedes a câştigat, duminică, Marele Premiu al Italiei, a XIII-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas, şi de germanul Sebastian Vettel de la Ferrari. Hamilton devine în premieră în 2017 lider al clasamentului piloţilor, având un avantaj de trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe locul al patrulea a trecut linia de sosire australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull, plecat al 16-lea de grilă, în timp ce finlandezul Kimi Raikkonen de la Ferrari a fost al cincilea, iar francezul Esteban Ocon de la Force India a fost al şaselea.

Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine canadianul Lance Stroll, brazilianul Felipe Massa, ambii de la Williams, mexicanul Sergio Perez de la Force India şi olandezul Max Verstappen de la Red Bull.

Hamilton a câştigat a 59-a cursă din carieră. Acesta este al patrulea succes al britanicului la Monza, al şaselea în acest sezon.

Următoarea cursă va avea loc la Singapore, la 17 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.