Starului american Drake îi place să parieze bani mulţi pe tot felul de sporturi, dar nu întotdeauna câştigă. Vineri seară, cântăreţul a pariat 615.000 de dolari (560.000 de euro) pe victoria lui Francis Ngannou împotriva lui Anthony Joshua la Riad, în Arabia Saudită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din nefericire pentru el şi pentru contul său bancar, camerunezul a fost făcut KO de britanic în runda a doua, aşa că Drake şi-a pierdut din nou banii.

Americanul este cunoscut drept o persoană care aduce ghinion.. Între 2019 şi 2020, a apărut de numeroase ori cu fotbalişti sau tricouri de fotbal. Şi de fiecare dată, echipele au pierdut: Pogba, Aubameyang, Sancho, Aguero, Juventus Torino, toţi au plătit preţul. Şi de această dată, Ngannou a fost ghinionist. La finala Cupei Mondiale din 2022, a pariat şi el 1.000.000 de dolari pe un triumf al Argentinei în timpul regulamentar. Câştigând la penaltiuri împotriva Franţei, a avut rezultatul final corect, dar nu şi cota corectă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.