Sportivul Dragoş Dima l-a învins, duminică, scor 6-0, 6-4, pe Soufiane El Mesbahi, în al patrulea meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Mexic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultima confruntare se vor întâlni Edris Fetisleam, debutant în echipa României, şi Yassir Kilani.

România şi-a asigurat calificarea în turul trei al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, după meciul trei al întâlnirii de la Cluj-Napoca cu Maroc, câştigată de perechea Marius Copil/Florin Mergea, scor 6-2, 6-1, în faţa cuplului Yassine Idmbarek/Lamine Ouahab.

În primele două meciuri, disputate sâmbătă, Marius Copil l-a  învins cu 6-0, 6-1 pe Amine Ahouda, iar Adrian Ungur s-a impus cu 6-0, 7-6 (3) în faţa lui Lamine Ouahab.

În turul trei, România va întâlni, la 15 şi 16 septembrie, echipa care va câştiga confruntarea Polonia – Zimbabwe, care se desfăşoară la Sopot şi la care scorul general este 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.