Americanca Madison Keys, locul 51 WTA, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe spaniola Paula Badosa, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keys s-a impus după un meci de 69 de minute şi e a treia oară în sferturi în carieră, după ediţia 2018 şi după cea din 2015, când a ajuns în semifinale.

Americanca va evolua în faza următoare cu Barbora Krejcikova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, care a trecut, în optimi, cu scorul de 6-2, 6-2, de Victoria Azarenka din Belarus, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 24.

Maria Sakkari din Grecia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 5, a pierdut, scor 6-7 (0), 3-6, meciul din optimi cu americanca Jessica Pegula, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 21, după o oră şi 35 de minute de joc.

Pegula o va avea ca adversară în sferturi pe învingătoarea partidei dintre australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, şi americanca Amanda Anisimova, locul 60 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.