FIFA a anunţat, joi, că procurorii federali elveţieni au închis un dosar care îl viza pe preşedintele forului fotbalistic mondial, Gianni Infantino, pentru folosirea unui avion privat în 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au ajuns la concluzia că la deplasarea din Surinam în Elveţia, din 2017, aranjamentele  de călătorie, făcute de către biroul reşedintelui şi departamentul de călătorii al FIFA, au fost în conformitate cu regulile şi regulamentele FIFA - o decizie care este în conformitate cu hotărârea Comisiei de Etică a FIFA din august 2020 cu privire la acest caz.

În plus, procurorii elveţieni au recunoscut că modalitatea de comunicare în legătură cu aceste aranjamente de călătorie la momentul respectiv era complet justificată.

În urma hotărârii OAG, statul elveţian va suporta toate costurile legate de investigaţie, în timp ce preşedintele FIFA a decis să renunţe la orice eventuală despăgubire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.