Clubul englez FC Liverpool a oficializat duminică transferul mijlocaşului maghiar Dominik Szoboszlai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dominik Szoboszlai (22 de ani)a semnat duminică un contract pentru următorii cinci ani cu FC Liverpool şi va purta tricoul cu numărul 8, al legendarului Steven Gerrard. Conform cotidianului L’Equipe, cormoranii au achitat către clubul german RB Leipzig clauza de reziliere a lui Szoboszlai, în valoare de 70 de milioane de euro.

Szoboszlai este fanul echipei FC Liverpool şi, după efectuarea transferului a declarat: „Ultimele trei sau patru zile au fost extrem de lungi, nu a fost uşor. Dar, iată-mă la club şi abia aştept să încep. Este un club istoric, cu jucători foarte buni, un antrenor bun, totul este bine. Pentru mine a fost perfect să fac un pas înainte alăturându-mă acestui club”, a spus fotbalistul maghiar.

Dominik Szoboszlai a evoluat până acum la Liefering (liga secundă austriacă), Red Bull Salzburg şi RB Leipzig, unde a jucat între 2021 şi 2023. El este căpitanul naţionalei Ungariei, pentru care a adunat 32 de selecţii şi a marcat 7 goluri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.