Aïssa Mandi şi Ilias Akhomach, jucători ai echipei Villarreal, au refuzat să participe la minutul de reculegere impus de Maccabi Haifa în semn de omagiu pentru victimele israeliene, înaintea meciului din Liga Europa dintre cele două formaţii, disputat joi seara, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În centrul terenului, înaintea meciului cu Maccabi Haifa, au fost prezenţi doar nouă jucători de la clubul spaniol. Au lipsit Aïssa Mandi şi Ilias Akhomach, care au refuzat să ia parte la minutul de reculegere.

Aissa Mandi este algerian, iar Ilias Akhomach este spaniol de origine marocană.

Potrivit AS, Villarreal a anunţat înaintea meciului că delegaţia sa va respecta acest moment de reculegere personală pentru toate victimele conflictului israeliano-palestinian.

Meciul, care a avut loc cu porţile închise pe stadionul echipei Larnaca din Cipru, s-a desfăşurat apoi normal. Villarreal a revenit de la 0-1 şi s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Alejandro Baena şi Alexander Sorloth.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.