Portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, a vorbit joi seară despre incidentul de la meciul cu PSV Eindhoven, la care un fan al adversarilor a încercat să îl agreseze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A venit şi m-a împins din spate. Probabil era nervos din cauza rezultatului. A încercat să mă lovească şi am reuşit să îl imobilizez, iar apoi am aşteptat să vină oamenii de pază. Nu este niciodată plăcut să vezi aşa ceva în fotbal, nu ar trebui să se întâmple şi de acum încolo sper că aceste lucruri vor fi sancţionate bine”, a spus fotbalistul.

Un incident a avut loc, joi seară, la partida PSV Eindhoven – FC Sevilla, scor 2-0, din play-off-ul Ligii Europa. Un suporter a pătruns pe teren şi l-a atacat pe portarul Marko Dmitrovic. Fotbalistul a ripostat şi l-a pus pe agresor la pământ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.