Numărul 1 mondial Novak Djokovici, ai cărui avocaţi spun că a fost testat pozitiv la 16 decembrie înainte de a ajunge în Australia, a participat la evenimente publice în zilele care au urmat; fiind alături de tineri jucători care nu au purtat mască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Novak Djokovici a participat a doua zi, fără mască, la o ceremonie la Belgrad în onoarea tinerilor jucători sârbi, potrivit unei postări a Federaţiei de Tenis din Belgrad pe reţelele de socializare. consultate sâmbătă de AFP.

Într-o postare difuzată pe 17 decembrie la finalul zilei, Federaţia de Tenis din Belgrad a anunţat pe pagina sa de Facebook că "cel mai bun tenismen de pe planetă" şi "deţinător a 20 de titluri de Grand Slam" a acordat cupe şi diplome tinerilor jucători.

"Doar copiii premiaţi au participat la premierea care a avut loc în centrul de tenis Novak” din Belgrad "din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus". Postarea conţine mai multe fotografii cu Djokovici alături de oficialii federaţiei şi în jur de 20 de adolescenţi, toţi fără mască.

Majoritatea presei sârbe a scris despre ceremonia din 17 decembrie. Djokovici a participat şi cu o zi înainte - ziua testului său pozitiv - la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial de către poşta sârbă. El însuşi a postat o fotografie în acest sens pe Instagram.



Djokovici a mers în Australia la jumătatea săptămânii trecute după ce a obţinut o scutire medicală de la obligaţia de vaccinare pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului. Însă viza i-a fost anulată la sosire şi de atunci se află într-un hotel de carantină din Melbourne, unde aşteaptă examinarea apelului său luni dimineaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.