Novak Djokovici, numărul unu mondial, a obţinut, miercuri, chiar de ziua sa de naştere, victoria cu numărul 1.100 din carieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici l-a învins cu 6-3, 6-3 pe Yannick Hanfmann la Gonet Geneva Open. Sportivul sârb a primit un tort pe teren.

Sârbul a devenit al treilea jucător din Era Open care a câştigat 1.100 de meciuri în circuit.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

"Sunt foarte fericit că am câştigat în această zi specială", a declarat el. "Cheia a fost ziua de naştere", a spus Djokovic râzând. "Probabil că ziua mea de naştere nu ar fi fost la fel dacă nu aş fi câştigat meciul, dar este frumos să fiu aici pentru prima dată la acest turneu, cu familia mea venită aici pentru a mă susţine, de asemenea. Am crescut cu mătuşa, unchiul şi cei doi verişori ai mei în cea mai mare parte a vieţii mele. Nu avem ocazia să ne vedem atât de des în ultima vreme, aşa că este foarte plăcut. Am parte de timp de foarte bună calitate pe teren, dar şi în afara lui."

Novak Djokovici se alătură lui Jimmy Connors şi Roger Federer ca singurii jucători care au ajuns sau au trecut pragul de 1.100 de victorii în Era Open. Connors a câştigat 1274 de meciuri, iar Federer 1251.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.