Distribuirea de fluiere planificată pentru meciul Inter-AS Roma din Serie A, de duminică, pentru a marca reîntâlnirea dintre fanii milanezi şi Romelu Lukaku, acum jucător al Romei, a fost interzisă de poliţie, a anunţat grupul de suporteri care se află la originea acestei iniţiative, potrivit L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Al nu ştiu câtelea abuz. Fluierele au fost interzise", s-a plâns grupul Curva Nord Milano pe contul său de Instagram.

Grupul anunţase luna trecută că vrea să distribuie 50.000 de fluiere spectatorilor înainte de startul meciului. Aceste fluiere, din care a cumpărat în cele din urmă 30.000, urmau să fie "folosite cu însufleţire de fiecare dată când cel care ne-a trădat tricoul atinge mingea", a explicat grupul de suporteri, fără a-l numi pe Lukaku.

Decizia a fost luată de poliţia milaneză la recomandarea Grupului de operaţiuni de securitate (GOS), responsabil cu securitatea la meciurile de fotbal din Italia. Cu toate acestea, ultras de la Inter plănuiesc să sfideze interdicţia şi să îi facă o primire furtunoasă lui Lukaku.

Meciul Inter – AS Roma, din etapa a zecea a campionatului Italiei, se va disputa duminică, de la ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.