Partida Dinamo – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, pe stadionul Dinamo, nu a început la ora 20.00, la care era programată, deoarece terenul nu a fost curăţat complet de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terenul a fost acoperit cu o prelată pentru a nu fi afectat de ninsoarea din Capitală, însă chiar şi aceasta a fost eliberată cu dificultate de zăpada acumulată, iar la ora 20.00 mai erau porţiuni necurăţate. Astfel, nici echipele nu au putut ieşi la încălzire.

Potrivit Digi Sport, jucătorii ar urma să iasă la încălzire la ora 20.30, iar meciul să înceapă la ora 21.00.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Team managerul FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat la Digi Sport că s-au depus eforturi pentru curăţarea terenului încă de dimineaţă. “Oamenii lucreasă de dimineaţă intens, au fost şi suporterii dinamovişti, şi copii şi juniori de la grupele noastre. Cred că nu va mai fi mult timp şi sperăm ca până la urmă terenul de joc să se prezinte în condiţii bune”, a spus Dănciulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.