Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, care nu poate disputa meciurile din campionat din cauza războiului din Ucraina, l-a cedat pe slovenul Benjamin Verbici formaţiei poloneze Legia Varşovia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transferul a fost anunţat pe site-ul oficial al campioanei Ucrainei. În comunicat se precizează că extrema stângă va juca în Polonia până la finalul sezonului, iar contractul său cu Dinamo va fi reînnoit la 1 iulie.

Deşi perioada de transferuri este închisă, UEFA le permite ucătorilor din Ucraina şi fotbaliştilor străini din Rusia să-şi caute alte echipe până la 7 aprilie. Ei pot evolua la noile lor formaţii până la 30 iunie.

Jucătorul de 28 de ani a disputat 13 meciuri pentru Dinamo Kiev, în toate competiţiile, şi a marcat trei goluri.

Legia Varşovia ocupă locul 12 în clasamentul campionatului polonez, cu 28 de puncte după 24 de meciuri, la patru puncte de Wisla Cracovia (25 de partide), de pe locul 16, ultimul, retrogradabil. Lider este Rakow, cu 51 de puncte din 25 de jocuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.