Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut, pe teren propriu, la Lodz, meciul disputat în compania formaţiei portugheze Benfica Lisabona, scor 0-2, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionil

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Kiev, echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a primit două goluri în prima repriză a meciului cu echipa Benfica Lisabona, şi nu a mai putut recupera această diferenţă. Golurile echipei portugheze au fost înscrise de Gilberto (min. 9) şi Gonçalo Ramos (min. 37).

Într-un alt meci, echipa israeliană Maccabi Haifa a învins cu scorul de 3-2 echipa Steaua Roşie Belgrad. Pentru Maccabi au înscris Pierrot (min. 18, 51) şi Chery (min. 61), iar pentru Steaua Roşie au marcat Pesic (min. 27) şi Kanga (min. 40)

În al treilea meci al serii, la Baku, Qarabag (Azerbaidjan) a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Viktoria Plzen, din Cehia.

Manşa secundă a acestor trei meciuri va avea loc marţi, 23 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.