Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, formaţia franceză USAM Nimes Gard, scor 29-27 (14-15), în al treilea meci din grupa B a European League. Este primul succes al dinamoviştilor în grupă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalul marcator pentru Dinamo au fost Nicuşor Negru, 7 goluri.

În primele două meciuri disputate, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 25-27, şi cu IFK Kristianstad, 22-31. Dinamoviştii mai au şi un meci amânat din motive pandemice, cu Tatran Preşov.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.