Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, este prima finalistă a actualei ediţii a Ligii Naţionale, după ce a învins joi, pe teren propriu, formaţia HC Dobrogea Sud, cu scorul de 30-25 (15-13), în meciul trei, decisiv, al semifinalelor Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima dispută a seriei, Dinamo a câştigat cu scorul de 27-19, apoi a pierdut, în deplasare, cu 25-27, iar cu victoria de joi adună 2-1 la general şi se califică în finala Ligii Naţionale.

HC Dobrogea Sud a contestat deciziile arbitrilor Băducu-Voicu de mai multe ori pe durata partidei, în special în repriza secundă.

În cealaltă semifinală, între Potaissa Turda – CSM Bucureşti, scorul general este de 1-1, după 28-27 în primul meci şi 21-30 în cel de-al doilea. Partida decisivă va avea loc în 24 mai, la Turda.

Învingătoarele din semifinale vor juca pentru titlul naţional, iar învinsele pentru medalia de bronz a sezonului. Finalele pentru medalii se vor juca în 27 mai, 3 şi 8 iunie.

În play-out luptă, până în 31 mai, pentru evitarea retrogradării, echipele CSU Suceava, CSM Focşani, Steaua Bucureşti, CSM Făgăraş şi CSM Satu Mare. O singură echipă va retrograda direct – locul 13, iar cele de pe locurile 11-12 vor juca meciuri de baraj cu cele două venite din Divizia A.

Campioana en-titre este Dinamo Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.