Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, se va afla în a patra urnă valorică, ultima, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Dinamo a primit wild-card pentru participarea în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul european de handbal (EHF) a anunţat componenţa urnelor valorice pentru tragerea la sorţi de vineri, de la Viena.

Cele 16 echipe participante au fost împărţite în patru urne valorice, cu favoritele Barcelona, THW Kiel, Pick Szeged şi PSG Handball în prima, respectiv echipele cotate cel mai puţin în ultima urnă, între care şi Dinamo Bucureşti, alături de HC Motor, HC Zagreb şi Elverum Handball.

Potrivit procedurii anunţate de EHF, din fiecare urnă două echipe vor fi trase pentru grupa A din competiţie, iar celelalte două pentru grupa B.

Meciurile se vor juca în grupe în sistemul fiecare cu fiecare, iar după 14 etape, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca faza eliminatorie play-off.

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.