Diego Maradona este în centrul unei polemici în Argentina, după ce a afirmat într-o emisiune televizată că soţiile fotbaliştilor argentinieni nu ar trebui să discute despre fotbal, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi este complet de acord cu boicotul jucătorilor din naţională, care au decis să nu mai discute cu presa, Maradona consideră că este "ruşinos" ca soţiile acestora să vorbească despre fotbal.

"Dacă jucătorii au luat această decizie, este perfect. Dar exisă o problemă, ei nu vorbesc, dar îşi lasă nevestele să vorbească. Iar asta mi se pare ruşinos. Să discuţi cu soţia ta este perfect, dar ca ea să vorbească de fotbal, tactici, de ce ar trebui să joace unul sau altul, nu, frate, nu. În niciun caz. Şi spun asta cu tot respectul pe care îl merită soţiile jucătorilor argentinieni sau din lume, dar dacă tu nu vorbeşti, nu vorbeşte nimeni. Cel care se antrenează, se concentrează, cel criticat sau lăudat este jucătorul de fotbal. Apoi, cu cine se însoară, să fie fericit", a adăugat Maradona. 

Jucătorii naţionalei Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au anunţat, după meciul cu Columbia, din preliminariile CM-2018, că nu vor să mai discute cu presa, după ce s-a scris că Ezequiel Lavezzi ar fi fumat marijuana în timp ce se afla în cantonament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.