Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că echipa sa trebuie să primească mai întâi gol pentru a reuşi apoi să marcheze şi să obţină puncte, după remiza, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am început jocul prost, se pare că trebuie să primim gol şi apoi să marcăm. Ne-am creat ocazii dar nu am marcat. Trebuie să fim mai concentraţi şi să marcăm mai mult. Nu am văzut de pe bancă ce a fost la Golofca, dacă aşa a zis arbitrul... Doar la noi s-a stricat gazonul că e cald, am fost în Portugalia ieri şi gazonul era bun şi şi verde, deşi era cald ca la noi", a spus Dică.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a Ligii I. Giurgiuvenii au evoluat în zece din minutul 82, când a fost eliminat Alex Ioniţă.

Pentru FCSB a marcat Gnohere '64, iar pentru Astra a înscris Moise, în minutul 7.

La scorul de 1-1, Golofca a înscris în minutul 72 un gol care a fost anulat după o semnalizare a asistentului Vladimir Urzică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.