Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă seară, că este dezamăgit de unii jucători ai FCSB, după victoria cu Juventus Bucureşti, scor 2-1, din Liga I, apreciind că steliştii nu vor învinge pe nimeni cu această atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu am putut să dominăm mai mult şi să controlăm jocul. Eu sunt de vină că nu i-am putut face pe jucători să înţeleagă că jocurile de campionat sunt importante. Nici măcar un egal nu meritam azi. Unii jucători m-au dezamăgit. Cu această atitudine, nu putem bate pe nimeni, lucru valabil şi pentru cei care au jucat şi pentru cei care nu au jucat. Lui Artur Jorge trebuie să-i acordăm timp. Vom încerca la meciul cu Sporting să dm totul, să avem o atitudine bună şi să reuşim un rezultat mare pentru fotbalul românesc", a spus Dică.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-1), echipa Juventus Bucureşti, în etapa a şaptea a Ligii I. Artur Jorge a marcat un autogol, în secunda 13, la primul meci disputat pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Romario Benzar (22) şi Dennis Man (34), iar Juventus Bucureşti a punctat prin autogolul lui Artur Jorge din minutul 1.

În minutul 90+5, Călinţaru a ratat o lovitură de la 11 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.